Социологът Даниел Смилов заяви, че Борисов е изразил  позиция то

...
Социологът Даниел Смилов заяви, че Борисов е изразил  позиция то
Коментари Харесай

Татяна Буруджиева: За първи път Борисов постави условие за приемането на бюджет

Социологът Даниел Смилов съобщи, че Борисов е изразил  позиция то предходните избори, че няма да се одобри бюджет, в случай че няма постоянно държавно управление. По думите му, Борисов е отворил врата към другите парламентарно показани сили, както и към президента.  " Това е забавното ", сподели той.

 

Експертът Елена Дариева сподели, че Борисов се стреми към тази необятна коалиция преди всичко с ППДБ преди всичко, тъй като ще направи държавното управление по-легегитимно пред европейските сътрудници. Но след декларираната позиция на Политическа партия да не се коалира с ГЕРБ,

 

Елена Дариева счита, че ГЕРБ ще отиде към разновидността на " хартиената коалиция ", което е по-малко мечтано от Борисов. " ГЕРБ ще кажат, че взимат властта в тежък миг, ще лимитират инфлацията, ще лимитират властта на президента и ще получат легитимност ", съобщи тя.

 

Татяна Буруджиева счита, че Директива за птиците ще отиде на диалози с ГЕРБ заради не изключително приятния опит в предизборната акция. Според нея те може би ще се отделечат от Политическа партия и това ще рефлектира на локалните избори.

 

Даниел Смилов съобщи, че двете партии имат мощен интерес ПП  и Директива за птиците да останат дружно. Тази оферта на Борисов за необятна коалиция е още от предизборната акция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР